top of page

Social media

De trein gemist? Geen zorgen, we zetten je af bij het volgende station.
prateek-katyal-xv7-GlvBLFw-unsplash.jpg
Tijd om naar buiten te komen

Je las het al eerder, sociale media zijn cruciaal om met jouw klanten in contact te komen. Naast bestaande klanten is het ook de kans om jouw online visitekaartje af te geven bij nieuwe prospecten. Je mag er zeker van zijn, jouw doelgroep is aanwezig op social media. En geef toe, iedereen maakt toch graag een goede eerste indruk?

Strategie

Vooraleer je aan de slag gaat, is het belangrijk om een doordachte contentstrategie te bepalen. We bekijken samen met jou de doelgroep die je wenst te bereiken en onderzoeken daarnaast de markt, de concurrentie en de trends. Op deze manier weten we exact waar, wanneer en op welke manier we jouw doelgroep moeten bereiken.

content planning

Ook het posten nemen we voor onze rekening. Door het opstellen van een contenkalender, bepalen we welke berichten wanneer en via welk kanaal worden gedeeld. 

 

Op deze manier hoef je zelf niet steeds achter je computer te zitten op de meest ongepaste momenten en word je dus volledig ontzorgd.

content creatie

Er is een overvloed van informatie op social media, daarom staat relevantie voor jouw doelgroep voorop. Met jouw tone of voice creëren we waardevolle content die in het oog springt en dit via tekst- en beeldmateriaal.

Social advertising

Merk je toch minder resultaat van je organische inspanningen? Door gericht te adverteren op de verschillende sociale mediakanalen, kunnen we je doelgroep nog frequenter en effectiever bereiken.

 

Adverteren beperkt zich niet enkel tot sociale media, ook binnen zoekmachines kunnen we gericht jouw boodschap overbrengen naar je doelgroep. Bekijk de mogelijkheden binnen online adverteren.

bottom of page