top of page

De perfecte website voor jouw bruiloft

Jullie hebben beslist om samen in het huwelijksbootje te stappen? Proficiat! Dacht je al aan een manier om jouw gasten op de hoogte te stellen van alle informatie en hun aanwezigheden te registreren? We helpen je graag met het maken van een trouwwebsite op maat.
Image by Jeremy Wong Weddings
Alle informatie op een rijtje

Jouw website geeft je de mogelijkheid om alle mogelijke informatie op een leuke en overzichtelijke manier met je gasten te delen. Het tijdstip en locatie, de planning van de dag of de dresscode?  We zorgen er samen voor dat we niets over het hoofd zien, zodat jullie gasten volledig op de hoogte zijn van de mooiste dag van jullie leven.

gepersonaliseerde domeinnaam

We bieden kosteloos een gepersonaliseerde domeinnaam aan. Op deze manier kunnen jullie bijvoorbeeld jullie namen of trouwdatum combineren, zodat deze makkelijk te onthouden is door jullie gasten.
 

aanwezigheid registreren

Heb je graag een overzicht van de aanwezigen voor jullie grote dag? We voegen op de website een RSVP formulier toe zodat we alle contactgegevens kunnen verzamelen. Zaken zoals voedingsallergieën of andere voorkeuren, kunnen hier ook eenvoudig in worden opgenomen.

een website als kostenbesparing?

We kiezen bewust voor een prijs op maat. Afhankelijk van jullie wensen stellen we transparant een prijs op voor het gehele plaatje, zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. In onze prijs zitten de domeinnaam met een looptijd van 6 maanden, het onderhoud van de website en gratis wijzigingen inbegrepen.

Wist je trouwens dat een website kostenbesparend kan zijn? Afhankelijk van het aantal genodigden loopt de prijs van het drukwerk al snel op. Aangezien je gepersonaliseerde website alle nodige informatie bevat, kun je ervoor kiezen om geen uitnodigingen te versturen, waardoor de kost van het drukwerk wegvalt.

Contact
bottom of page