top of page

video content

Want beelden zeggen meer dan duizend woorden.
Video Accessories
een streepje voor met videocontent

Er wordt wel eens gezegd dat beelden meer zeggen dan duizend woorden. Maar wist je dat videocontent een positief effect heeft op je Google ranking? En dat je daarnaast nogeens voorrang krijgt in de Facebook feed?

van script tot montage

Contentment helpt je je doelstellingen te bereiken en dat van script tot montage. Samen brengen we het verhaal dat je wilt brengen tot leven met de tone of voice waar jouw bedrijf bekend om staat.

bedrijfsfilms, testimonials & aftermovies

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om te laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Met een bedrijfsfilm zet je jouw diensten en mensen in de kijker op een leuke en dynamische manier. Heb je een specifiek product dat je in de kijker wilt zetten? Ook dat is mogelijk.

 

De meest geloofwaardige manier van reclame is ongetwijfeld mond-aan-mondreclame. Dat heb je niet in de hand denk je dan, maar niets is minder waar. Via tevreden klanten die bereid zijn hun mening te delen voor de camera, bereik je je potentiële klanten meteen met een positieve en betrouwbare boodschap.

 

Staat er binnen jouw bedrijf een leuke gebeurtenis gepland? Dan is het misschien de uitgelezen kans om het op beeld te zetten. Aftermovies dienen niet louter en alleen ter herinnering, maar kunnen ook actief worden ingezet op je website of sociale mediakanalen voor marketingdoeleinden.

bottom of page